Прокуратурата е осъдена да плати обезщетение от 160 000 лева на

...
Прокуратурата е осъдена да плати обезщетение от 160 000 лева на
Коментари Харесай

Втори съд откри и прокурорска вина за шесторното убийство в Нови Искър

Прокуратурата е наказана да заплати обезщетение от 160 000 лв. на Стефана Елисаветова – майка на 18-годишния Боби Иванов, който беше измежду жертвите на шесторното ликвидиране в Нови Искър, осъществено от рецидивиста Росен Ангелов в новогодишната нощ на 31 декември 2017 година, предава

Тогава Ангелов умъртви някогашната си другарка Кети Кюхова, а в първите часове на 2018 година отиде в къщата ѝ и простреля цялото ѝ семейство – майка ѝ Еленка Бурджиева, щерка ѝ Нанси Иванова, новия ѝ другар Неделчо Юнаков, сина му Георги, както и приятеля на Нанси – Боби Иванов.

След убийствата Ангелов беше търсен една седмица, само че се самоуби преди да бъде арестуван. Тогава стана ясно, че той е осъждан рецидивист, който още в края на 2009 година е бил наказан за следващ път – на 8 години непоколебим затвор за блудничество с малолетно момиче, а 10 години преди този момент е бил наказан и за обезчестяване. Последната му присъда обаче по този начин и не е била изтърпяна, тъй като Ангелов се укрил, а Министерство на вътрешните работи и прокуратурата са подходили извънредно официално в издирването му и по този начин са основали предпоставките за последвалата покруса.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР